EVENTPLANNING

EVENTPLANNING

EVENTPLANNING

Eventplanning als speerpunt in je belevingsmarketing

Bedrijfsevents zijn zoveel meer dan feestjes met eten, drinken en een dj. Denk maar aan netwerkevents, familiehappenings en hospitality. Als bedrijf is het dé manier bij uitstek om je cultuur te vieren en je klanten te tonen waarvoor je echt staat. Klantbeleving is key. Bij Cocktailormade noemen we dat de ROE, oftewel de return on experience. Want welk bedrijfsimago jij uitstraalt, bepaalt of een klant of partner uiteindelijk voor jou kiest. 

Heb je een event idee en wil je dit in een meetbaar plan gieten? We werken je event concept tot in de puntjes uit. Wij zijn nu al benieuwd!

Van evenement idee on the rocks tot eventplan op maat

Een bedrijfsevent organiseren doe je niet zomaar vanuit de losse pols. Bij Cocktailormade vertrekken we steeds vanuit je doelstellingen en budget. Wat wil je met het event realiseren? Welke doelgroep wil je aanspreken? Welke middelen voorzie je in te zetten? Die briefing vertalen we naar enkele projectvoorstellen met bijhorende kostenraming. Wij werken je concept uit tot een concreet en volledig budget- en eventplan op maat.

Samen sparren over jouw bedrijfsevent?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x