OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

Meer dan 30 jaar ervaring in eventplanning en een feestportfolio om u tegen te zeggen? Daar kunnen we zeker mee uitpakken, maar het liefst van al zetten wij jouw bedrijf of product op de voorgrond. Wij zorgen ervoor dat zowel voor als achter de schermen alles op rolletjes loopt. Wij? Dat zijn 3hoog en Axitect, een smaakvolle mix van een ervaren eventbureau uit Leuven en dé expert in experience marketing

Cocktailormade, een sensationele shake van doordacht maatwerk en creativiteit. Ready to serve!

Expert in bedrijfsevents met ROI infusion

Organiseer je een bedrijfsevent op maat? Vanuit ons cocktailstation in Leuven blenden we je ideeën met meetbare doelstellingen. Toeters en bellen zijn leuk, maar bij Cocktailormade gaan we nog een stapje verder. Want hoe flashy of bruisend we het ook maken, ieder event onderbouwen we met een ROI. We geloven dan ook dat een bedrijfsevenement altijd bijdraagt aan je marketing-, sales- en communicatiestrategie. 

Smaakmaker van bedrijfsevents op maat

Net als bij cocktails zien we events als uitgebalanceerde verhaalvertellingen. Belevenissen die raken en smaken. Of je event nu kadert binnen een brandingcampagne dan wel teamsuccessen viert? Het is een unieke kans om je bedrijfscultuur te tonen. Zeker in tijden van social distancing zijn events uitstekende signatuurcocktails van je bedrijf. Ook als het een keertje 100% digitaal moet. We verheffen je evenement graag tot een kroonstuk van je marketing.

Samen sparren over jouw bedrijfsevent?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x